B96 Grundkurs för utökad B behörighet

Registrering

  • Styrkeindikator

Ny bil?

Hur kan kreditprövningen vara enklare?
Bilen är säkerhet för lånet. Det gör att risken för banken är lägre och kreditprövningen blir då enklare än om man lånar ut endast en summa pengar. Det är också därför blipp kan ha samma låga ränta för alla oavsett vem du är.

  • Samma ränta för alla: 3,99%
  • Billån med restvärde = lägsta möjliga månadskostnad
  • Enklare kreditprövning då bilen är i säkerhet för lånet
  • Signering med BankID – snabbt och enkelt
  • Direktsvar via API till banken
  • Direktutbetalning – du slipper vänta

Välkommen till framtidens bilaffär 

blipp.se är en digital tjänst som hjälper privatpersoner till bättre bilaffärer. blipp har flyttat ut alla de fördelarna man får hos bilhandlaren till den privata marknaden. Det innebär att man kan få samma typ av garanti, billån och försäkring fast man köper sin bil av en privatperson.

Ansök idag, använd kampanjkodad2020

B96 Grundkurs

Utdrag ur utbildningen

B96 Grundkurs

Utdrag ur utbildningen

B96 Grundkurs

Utdrag ur utbildningen

B96 Grundkurs

Utdrag ur utbildningen

B96 Grundkurs

Utdrag ur utbildningen

B96 Grundkurs

Utdrag ur utbildningen

Lite information om utökad B-behörighet (Körprov B96)

Körkortsbehörigheten utökad B är egentligen en variant av det vanliga B-körkortet. Samma förutsättningar gäller, med den skillnaden att du har rätt att dra en släpvagn som väger mer än 750 kg i totalvikt, förutsatt att bilens och släpvagnens sammanlagda totalvikt inte överstiger 4250 kg.

Avgiften för körprov för utökad B-behörighet (B96) är 800 kronor. Efter klockan 18.00 på vardagar och på helger är avgiften 1040 kronor.

Väljer du att göra körprov för utökad B vid samma tillfälle som det vanliga körprovet för B (B+B96) kostar provet 1650 kronor. Efter klockan 18.00 på vardagar och på helger är avgiften 2145 kronor. Denna avgift gäller även om du inte genomför körprovets andra del med tillkopplad släpvagn.

Om du utbildar dig på trafikskola är det skolan som anmäler dig till prov. Utbildar du dig privat kan du själv boka prov i trafikverkets webbtjänst Boka körkortsprov.

Om du har ett körkort med villkorskod som innebär att du ska använda glasögon eller linser när du kör måste du uppfylla villkoret vid provet. Om du har opererat dina ögon och därför inte längre behöver använda glasögon eller linser måste du kontakta Transportstyrelsen och få ett körkort utan villkor utfärdat innan du kommer till provet, annars får du inte genomföra provet.

Alla som ska göra prov för körkort ska fotografera sig hos Trafikverket Förarprov. Du kan inte ta med eget foto. Detta gäller även dig som redan har körkort och ska göra prov för ny behörighet.

Observera att fotoautomater inte finns på samtliga orter/platser där man kan göra sitt körprov. I kartan över våra förarprovskontor och provplatser hittar du information om var och när du kan fotografera dig.

Trafikverket skickar ett inbetalningskort på avgiften för fotografering.

 

BYGG DIN PENGAR MASKIN
Total direkt avkastning är en av de viktigaste sakerna. Sjunkande börs kan vara en bra sak för den som söker en hög direktavkastning då bolagen oftast kan fortfarande kan betala ut sin utdelning per aktie och du får köpa aktien för ett billigare pris.

Hur mycket behöver man för att få en passiv inkomst på 20 000 kr i månaden?

Har du en direktavkastning på 7% behöver du endast investera 3.4 miljoner för att få 20 000 kr i månaden. Jobbar du också under tiden behöver du troligen inte dessa pengar och då är det bra att återinvestera dom för att få en ännu högre utdelning

Läs mer på allakanspara.se